Taktvätt Linköping

Vi på Huskvarna Takvård hjälper dig i Linköping med taktvätt. Vi har en bred expertis inom tak- och fasadvård Med omsorg och rätt behandling ser vi till att det yttre skyddet på ditt hus håller en estetisk och funktionell standard i flera år framöver. Varje projekt startar med ett kostnadsfritt hembesök, kontakta oss redan idag!

Taktvätt Linköping
Huskvarna Takvård AB

Taktvätt Linköping

Vi på Huskvarna Takvård står för innovativa och professionella lösningar för ditt hus, tjänster som inte bara förlänger byggnadens livslängd utan som faktiskt också ökar värdet på huset. Av oss kan du få gedigen hjälp med taktvätt. Med en meriterande erfarenhet och en vilja att alltid prestera på topp, är vi ett tryggt val av företag för uppdrag kring Linköping!

Gör som över 100 nöjda kunder, låt oss behandla ditt tak och fasad med kärlek och kvalitet! 

Nöjda kunder

Års erfarenhet

Taktvätt Linköping

Huskvarna Takvård drivs av att få möjligheten att förbättra och förnya hemmets yttre skydd, oavsett om det gäller taket eller fasaden.

Huskvarna Takvård grundades med idéen att på ett enkelt och tryggt sätt ge konsumenter möjligheten att få en kvalitativ fasad- och takvård. Med vår bas i Huskvarna har vi som primärt mål att leverera heltäckande tjänster över hela södra Sverige, från Linköping till Stockholm till Malmö.

Alla våra tjänster ger privatpersoner rätt till att använda ROT-avdrag! Vi erbjuder hembesök och offert inom en vecka.

Våra tjänster

Taktvätt

Ditt tak behöver tvättas och göras rent för att bibehålla sitt skick och undvika spridning av alger samt mossa. Med en gedigen högtryckstvätt säkerställer vi att ditt tak får den taktvätt som krävs, självklart på ett miljövänligt tillvägagångssätt.

Takmålning

Färgslitage och håligheter i takpannorna hör dessvärre till vanligheten på många tak. Men med en grundmålning och en toppmålning kan vi få ditt tak att se ut som nytt igen. Välj mellan olika kulörer och få en färg som inte bara ger ett snyggt utseende utan som också motverkar spridning av alger, svamp samt mossa.

Fasadtvätt

Vi rengör fasaden för att effektivt ta bort smuts, pollen och andra föroreningar, vilket ger ditt hus ett fräscht och nymålat utseende. Dessutom kan smuts utgöra en idealisk miljö för mögel och alger, som i längden kan skada träet och leda till röta. En fasadtvätt skyddar ditt hus och förlänger livslängden på din investering.

Nocktätning

Med tiden förlorar gamla nockband sin funktion och lämnar taket utsatt för risker. För att undvika skador på taket är det viktigt att regelbundet kontrollera och byta ut nockbanden. Vissa hus har inga nockband alls, vilket gör dem extra sårbara.

Ett nockband skyddar taket mot regn, snö och löv som kan driva in under nockpannan och orsaka skador. Om skyddet försämras kan det underliggande tätskiktet skadas, vilket kan leda till kostsamma reparationer. Ett välskött och tätt tak ger ditt hus det skydd det behöver för att stå emot väder och vind och garanterar trygghet på lång sikt.

Takrengöring

Takrengöring är en viktig del av vår service och ett effektivt sätt att förnya utseendet på ditt tak. I många fall räcker det med att noggrant skrapa bort mossa och behandla taket med ett specialanpassat medel för att ge det ett fräscht och välvårdat utseende. Vi arbetar med precision och omsorg, oavsett om ditt tak behöver en djupgående rengöring eller en ny ommålning av takpannorna, för att säkerställa att ditt tak ser ut som nytt igen.

Varför välja oss

Vi förlänger livslängden på ditt tak och fasad, samtidigt som det ger ett ökat värde på fastigheten.

R

Vi erbjuder pålitlig taktvätt, där slutresultatet står i fokus.

R

Vi arbetar effektivt, utan att kompromissa med kvaliteten.

R

Vi är ärliga och ser till att du alltid får det som vi lovat.

Frågor och svar

Få svaren på de vanligaste frågorna som förekommer hos våra kunder. 

Vi har samlat några av de vanligaste frågorna om tak- och fasadvård för att ge dig i Linköping en bättre förståelse av våra tjänster och hur du bäst tar hand om ditt hus. Om du inte hittar svaret på just din fråga är du varmt välkommen att kontakta oss. Vårt team är redo att hjälpa dig och ge dig all den information du behöver för att fatta rätt beslut för ditt hem.

Varför är det viktigt att rengöra taket regelbundet?

Regelbunden takrengöring förhindrar att mossa, alger och smuts samlas och skadar takets yta. Genom att hålla taket rent förlänger du dess livslängd och minskar risken för kostsamma reparationer.

Hur ofta bör fasaden tvättas?

Fasaden bör tvättas vartannat till vart tredje år, beroende på faktorer som husets placering, väderförhållanden och typ av material. Regelbunden tvätt förhindrar att smuts, mögel och alger får fäste och skadar fasaden.

Kan takrengöring och fasadtvätt utföras året runt?

Tak- och fasadtvätt utförs bäst under milda och torra förhållanden, vilket gör vår och höst till idealiska tider. Vintertid kan vara utmanande på grund av is och snö, medan sommarens värme kan påverka rengöringsmedlens effektivitet.

Vad ingår i en professionell takrengöring?

En professionell takrengöring inkluderar vanligtvis borttagning av mossa och alger, skrapning av taket, behandling med specialmedel för att förhindra återväxt, samt inspektion av takets skick för att identifiera eventuella skador eller slitage.

Kontakta oss

Huskvarna Takvård AB
036-15 00 10
Idrottsgatan 8, 561 43 Huskvarna
Taktvätt Linköping